31. Desember

Vi nærmer oss et nytt år med stormskritt.
Året 2013 har vært et fantastisk år for våre hunders del. Vi har deltatt på mye forskjellige og har hatt med oss mange fine opplevelser og premieringer hjem.
Nå står 2014 for tur, og i den anledning har jeg tenkt å avsløre noen av våre planer for året. Vi har nemlig bestemt at vi skal parre både Attina og Marta til sommeren. Se mer på valpesiden!
Vi vil også ønske venner og kjente masse et riktig godt nytt år!!
Og tusen tusen takk til våre supre valpekjøpere som tar så godt vare på hundene deres! :)

24. November

Lillestrøm 17/11: Winton Outrun The Sun nr. 4 i unghundklasse med CK.

SSRK dobbel utstilling i Åre 23-24/11:

23/11 - Winton Outrun The Sun: Cert, beste hannhund, BIM.
BIR jaktklass samt Best In Show jaktklass! Dommer Helene Björkman, kennel Barecho.
24/11 - res. Cert, 3. beste hannhund. Dommer Sara Nordin.

Dette var Dexters siste utstillinger før han blir 2 år gammel den 19. desember. Vi er super fornøyde med utstillingsåret og året generelt. Gutten har oppnådd så utrolig masse gjennom året. :)
Neste gang ut blir utpå nyåret, frem til da skal vi ha en lengre ferie.
Sjekk Dexters egen side for full oversikt over hva vi har klart å oppnå i år.

14. Oktober

Winton Outrun The Sun og jeg tok turen til Sundsvall og SKK Int. sin utstilling. Der ble gutten plassert som 4. beste hannhund med Cert!! Det betyr at han nå står for det norske og svenske utstillingschampionatet, i tillegg til det norske viltsporchampionatet. :D

Coco Line Chocolate Fantasy ble med til NKK Harstad og fikk vist fine takter i utstillingsringen igjen. Hun endte opp som 2. beste tispe med reserve Cert. Så nært så nært utstillingschampionatet! Og da ga bare mersmak så nå er det bare å jobbe på i håp om at vi en dag skal få det :)

Nr 6 av 7 fra vårt siste valpekull er HD-røntget med strålende resultat! Coco Line Cherry Martini har A-hofter! Hurra!!

24. September

Marta - Barecho Zimply Made For Me fødte forrige onsdag 6 brun/hvite tispevalper etter CH Winton The Winner Takes It All på kennel Barecho i Årsunda (ved Gävle). Noen tisper er fortsatt ledige.
Er du interessert i en valp etter denne kombinasjonen eller har noen spørsmål så sjekk ut
www.barecho.com.

Dexter bestod jaktanleggsprøven den 14/9 med hele 51/60 poeng. Jeg er så fornøyd med gutten. Flere poeng kunne vi fått om eier hadde gjort en bedre jobb i å dirigere hunden, men litt må vi bestandig ha å jobbe med ;)
Attina fikk også 45/60 poeng på samme prøven, og ble dommerens valg om han skulle tatt med noen av ekvipasjene hjem på grunn av den gode kontakten hun hadde med meg gjennom hele søket. Jeg ble veldig imponert over søket hennes :) Men hun bestod ikke da hun valgte å returnere til land uten anden denne dagen. Hun har nemlig vært innbilt drektig, og har av den grunn hatt spisestreik (alv har vært blæ) ;)

Nr 5 fra B-kullet er HD-røntget med A-hofter. CL Cherry Blossom ble også AD-røntget (albuene) også der fikk hun A! :)
Tusen takk til våre supre valpekjøpere som røntger hundene sine!

11. September

Siden sist:
- Dexter har blitt øyelyst og gonoskopert fri for øyesykdommer.
- Dex har blitt 4. beste hannhund på utstilling.
- Bella og Caza fra B-kullet er røntget med A-hofter. Så nå er 4 røntget fri, og vi venter i spenning på Ladys svar!

27. August

Dexter fikk sitt 4. cert for dommer Mrs Frances Jackson, kennel Mompesson denne helgen!
Dette er hans tredje cert på en spanielspesial. Kjempemoro!
Coco Line Blueberry Muffin er røntget med A hofter!!

07. August

Tyra - Coco Line Miss Raspberry er røntget med A-hofter!
Også venter vi på svar fra Bella sin HD røntgen.

Dex har vært i Sverige og vist seg frem på 3 utstillinger den seneste tiden.
På SKK INT i Köping ble han nr 2. i unghundklasse med CK av den velkjente dommeren Vibe Borregård Madsen, kennel Siegers DK.
På springerklubbens Clubshow (50 hannhunder påmeldt - 70 tisper) ble gutten også nr. 2 av 7 i unghundklasse også denne gang med CK. Han sto igjen blant de 10 beste før han ble takket for dagen. Dommer var velkjente Annika Ulltveit Moe som står bak kennel Wishborne.
Dagen etter var han på SKK Int for dommer Frank Christiansen og vant unghundsklassen og ble senere "5 beste hannhund". 
Under ser dere et nytt ståbilde av han :)

 

12. Juli

Nye bilder av Caza er lagt inn i fotoalbumet under - B-kull og på siden deres under tidligere valpekull.
Attina har fått et nytt hodebilde på siden sin.

10. Juli

På Norsk Spaniel Klubbs utstilling på hjemmebane i Trondheim ble Dexter - Winton Outrun The Sun 3. beste hannhund med Cert!
Han har nå vunnet 3 cert og et reserve cert, og alle certene har han fått av dommere som selv er oppdrettere av gruppe 8 hunder. Og han har tatt hjem certene på enten NKK Int eller spanielspesialen. Jeg er så stolt over gutten! :)
Her er han avbildet for to dager siden da vi trente litt vannapport med and.

29. Juni

Attina har stått for noen supre resultat den siste tiden!
Først tok hun turen til veterinæren for å vise frem sine vakre hofter, resultatet ble en A!
Helgen etter tok hun turen videre til Oppdal hvor hun showet seg fram til Ck, Cert og BIM for dommer Frank Christiansen.
Vi er så stolt av våre lille Attina. Hun er så nydelig på alle måter, rolig og behagelig men likevel full av liv og glede.
Flere bilder kommer i bloggen: www.kennelcocoline.blogspot.no

Attina 1 år gammel.


Dextergutten 18 mnd.

17. Juni


Forrige helg dro vi til Åfjord på todagers blodsporprøve. Med meg begge dagene hadde jeg Winton Outrun The Sun - Dexter og Kahill's Coco Chanel - Tikila.
Lørdag gikk begge to til hver sin 1. premie i et svært utfordrende sporforhold hvor nesten 2/3 av prøvens hunder fikk 0. Tikila ble også prøvens 2. beste hund denne dagen!
Søndag gjorde Tikila et utmerket sporarbeid igjen og ble belønnet med 1. m/HP og prøvens 3. beste hund. I tillegg ble hun Helgens beste hund! Dexter var sliten denne dagen og det resulterte i en soleklar 0.
På tre starter i år har Tikila gått til tre 1. premier hvorav en HP. Dexter har gått til to 1. premier på sine tre første starter. Så jeg er superstolt over de begge to. Mer om hvordan helgen og sporene var kan leses i bloggen:
www.kennelcocoline.blogspot.no.

4. Juni


I helgen tok vi turen til Drammen for å delta på NKK Int. Drammen. Med meg  hadde jeg Dexter, Attina, Marta og Gizmo.
Winton Outrun The Sun "Dexter" ble 3. beste hannhund med Res. Cacib og Cert! Det vil si at han nå trenger bare et cert på en mindre utstilling når han har passert 2 år for å bli Champion :)
Kritikken hans: Flott og vel linjerad unghane av utmerket typ. Velskuren huvud. Bra lepper. Ennu något løse underøynlokk. Stør dock ej uttryck. Vacker hals och overlinje. Vel ansatt svans. Prima skuldre, overarm. Tilstrekkelig forbrøst og kropp for alder. Velvinklad bakstell. Slarvar noe med frambensbevegelser. Rør seg i øvrigt med utmerket steg. Vacker velpresenterad pels.
Nestemann ut var Coco Line Berry Kiss "Attina" hun fikk excellent og ble plassert som nr2 av 5 i sin klasse. Hadde hun hatt mer pels hadde hun fått Ck, noe jeg var superfornøyd og veldig enig i.
Kritikken hennes: "Vellinjerad juniortik under utvikling. Vakkert feminint huvud. Fine øye med bra uttrykk. Vacker 0verlinje. Velansatt svans. Prima vinkler fram og bak. Meget bra forbrøst tross sin unge ålder. Rør seg med meget bra steg, og herlig attityd i ringen. Meget bra pelskvalitet. Trevligt visad." 
Sist ut var Marta som stilte i championklasse. I dag endte hun opp som nr5 av 5, men også hennes plassering denne dagen var jeg strålende fornøyd med. Kritikken hennes: Harmonisk bygd champion tik av utmerket typ. Vellinjerad feminint huvud, prima uttrykk. Utmerket overlinje, vinkler og kropp. Rør seg effektivt. Trevligt visad. Verdig champion. 
 Gizmo måtte nøye seg med en VG, han var rett og slett for liten for helgens dommer.
Mere om helgen kan dere lese på bloggen - 
www.kennelcocoline.blogspot.no

 

28. Mai

Blodsporprøve Meldal
På lørdag deltok vi på blodsporprøve i Meldal. Totalt var hele 50 hunder påmeldt.
Vi hadde med oss Dexter, Tikila og Dina. Og dagen gikk over all forventning!

Dina og Tikila gikk til hver sin 1. m/HP og er dermed kvalifisert for årets NM i blodspor.
Dexter debuterte på samme prøven med å få en 1. m/HP og ble prøvens vinner! (Yngste hund med HP vant - og det var Dexter med sine 17 mnd.) Så nå har han fått 1 av 3 førstepremier i jakten på Viltsporchampionatet.
Les mer om den fine dagen vår i bloggen: https://kennelcocoline.blogspot.no


En svært stolt eier og flinke Dexter.


Til venstre: Prøvens yngste premierte hund, nr3 Håvard med Theo (Mi Mio Wild With Style), nr2 ?, prøveleder og nr1 jeg og Dexter.

9. Mai

Sesongen er endelig i gang for fult!
- og det kjennes både på tiden og lommeboka.

Kort oppsummering av hva som har skjedd:
Dexter har vært på utstilling og vunnet sitt første cert og 2. beste hannhund!
Attina debuterte på utstilling som unghund med å få exc, dagen etter ble hun 3. beste tispe med reserve cert!
Gizmo (DP) har totalt vært på 3 utstillinger i år, og fått CK på alle 3. Også han har fått med seg et reserve cert hjem!

Neste gang ute i ringen blir første helg på juni - da skal også Marta få prøve seg. Marta skal parres på løpetiden som er like rundt hjørnet, hennes utvalgte er Felix. Vi planlegger å parre Marta til neste sommer, noe vi ser veldig frem til!

Også har vi hatt et lite søskentreff for Berry-kullet!
På Sunndalsøra møttes Tyra, Attina, Caza og Carma igjen etter 9 måneder. Vertskap for treffet var mamma Frøya og Rolf. Søstrene storkoste seg sammen og lekte stort sett hele tiden, de kjente nok ikke igjen hverandre, men var veldig like i personligheten kan må vel si ;)

Vi er kjempefornøyde med valpene og hvordan de har utviklet seg. Og det beste av alt er at deres familier er så fornøyde med dem!
Jeg legger med et knippe bilder, også er Berry-kullets side oppdatert med nye ståbilder av Kaizer, Carma og Tyra.


Fra venstre: Mamma Frøya, Carma, Attina, Caza og Tyra
(Bildekvaliteten er dessverre dårlig pga. likeså vær.)

Carma, Attina og Tyra venter på godbit fra Kjersti.


Attina, Caza og Tyra - Det nærmeste vi kom et ståbilde av Caza

11. Januar

På tide å børste støvet av hjemmesiden igjen! Mye har skjedd den siste tiden så hjemmesiden har blitt nedprioritert. Jeg (Lise) har nå flyttet tilbake til Verdal og startet i ny jobb. Hundene tok flyttingen kjempegreit og elsker å bo her. Ute løper de løse, herjer og koser seg dagen lang, og de har funnet seg veldig godt tilrette i den nye leiligheten.
Vi har vært på noen utstillinger uten å fått det store av resultater, men vi har storkost oss likevell - og vi har brukt masse penger på hundeutstyr. En liten oppsummering av den siste tiden:

Dexter har fylt 1 år! Og i den forbindelse ble han gammel nok til å røntges, idag kom svaret: "Bromle" er HD FRI med A-hofter. Hurra!!

Is-kullet fylte 5 år den 1. desember. Og vår kjære Wilma fylte 5 år den 26. november. Wilma fikk løpetid mye tidligere enn planlagt og vil derfor ikke parres på denne løpetiden. Kjempeleit, men et valpekull er veldig mye tid og arbeid, og så mye tid har vi ikke nå...

Attina har debutert på valpeshow sammen med 14 andre valper og ble 3. best i klassen sin av 8 valper (tror jeg det var). Noe vi er veldig fornøyd med :)

Slik ser "Tyni" nå for tiden. Vi er veldig fornøyd med utviklingen hennes så langt. Hun er fortsatt en liten tispe, men håpet er at hun vokser minst 2 cm til. Hun har nå blitt familiens villmink som lager liv og ablegøyer jevnlig.. Men det hører med :)

 

NO JW-17 Cocoline Catching Fire
"Comet"

Sire: GB SH CH SUPREME AUS CH Sandicam The Look Of Love
Dam: Cocoline Counting Stars
 

Pedigree - Photos - Offspring

Born: 22/12 -2016

Color: Liver/white
HD: A
Eyes: Clear (Jan. 2018)
Gonioscopi: Clear (Jan. 2018)

 Fucosidosis: Clear (out of free parents)
Born without spores!


Breeder: Kennel Cocoline
Living with: Lise (Cocoline)
Owner: Kennel Cocoline
 

Results: 

BEST OF BREED, CC, Nordic CC - NKK nat, Marianne Holmli 2018
3. BM, CC - SSRK Østersund, John Slettedal 2017
2. BM, CC - SSRK Østersund, Patrick Ragnarsson 2017
Norwegian Junior winner 2017, RCC (debut) - NKK Int, John Thirlwell 2017

Passed huntingability test, 49 points - Dag Hassel 23/9-17

 3. best puppy in group - Trønderdommeren 2017

Kritikk for Marianne Holmli, kennel Pei Fang: Vakker, kraftfull og elegant, fantastisk hode, med korr linjer og mg bra øreplass. sterk overlinje for alderen, velkroppet, super benstamme og poter, effektive kraftfulle bevegelser, supert beheng, trivelig temp og velpresentert. // Beautiful, powerful and elegant. Fantastic head, with corr lines and very good ear placement. Strong topline for age, well bodied. Super bone and feet. Efficient powerful movements, super feathering, nice temperment and wellpresented.

 

Comet is our sweetheart! He is a small boy in a big body. Always kind and gentle, loves to cuddle and be close. When you sit down he always come up and sit beside you, leaning in wanting you to scratch his belly. Comet  is a very calm boy, whom loves to work and got a fantastic search in the woods. He will be used for hunting, were he has alot of natural instincts. Comet never has bad intentions with anything he does, and he is a fantastic pack member. Slips right in with all dogs and enviroment. I have a huge gut feeling this boy will become something really special to me <3  Comet has a very well developed forchest, lovely angualited front and rear, lovely tail carriage. Fantastic coat, bone and feet. And his movements, damn this boy knows how to move. His front action is like a dream <3

kennelcocoline.com

Jamtlandsvegen 1305
7660 Vuku (Verdal)
0047 47667325 lisetromsdal@gmail.com
Drevet av Webnode