News 2017

Oct. 9
I can't keep up, so from now on I'm just going to write what I've updated on this page. And you can go into those pages to look at the individual information. With 7 dogs, a full time job and a very active life it just have to be this way. If you want a taste of our everyday life please check out our instagram: kennelcocoline. I will also make a own side for our kennel on facebook shortly (then I can update from the phone :p )
We expect a new litter - check out planned litter.
Cocoline Got The Look, Cocoline Getting Goosebumps and Lordsett Amaretto Slush has all gotten a update on their pages.
I've updated on some info the F-litter & G-litter page.

All updates will be in english from now on, so everyone can understand what I'm writing :)

17. juni 2017
Vi har deltatt på litt av hvert i det siste. Endelig er den travle utstillingstiden i gang, og det nærmer seg mer og mer opphøring av båndtvangen også :)
Ålesund - Cruz 2. beste hann med res.CACIB. Fame excellent. Slush 2 best i gruppen valp!
Østersund - Slush 2 beste hannhund med Cert, Cruz 3 beste hannhund, Celia 2 beste tispe med res.cert og North 2 beste tispevalp. 
Örnsköldsvik - Slush 2 beste hannhund med Cert, North Best in show valp!
Sundsvall - Slush 4 beste hann, North Best in Show valp!

My har A-hofter! Og vi har oppdatert diverse sider, blant annet fotoalbumet :)
 
Mai 2017
Hjemmesiden har blitt litt glemt den siste tiden. Dette beklager vi virkelig. Det står hvertfall ikke på aktivitetsnivået vårt, da vi holder oss i aktivitet. Jeg har oppdatert sidene til hundene litt etter litt men visse sider har blitt glemt. 
Siden sist har vi fått flere nye familiemedlemmer.  Celia fødte 7 valper etter den vakre hannhunden Noah 22/12 - 2016. To valper ble igjen her hjemme og ei ute hos deleier. Så nå har jeg en bukett på 7 vakre individer under taket. Og de beriker virkelig livet mitt, men frustrasjonen er også til å ta og føle på noen ganger. Unge hunder krever sitt! :p 
Jeg har slitt litt med formen det siste halvåret, det viser seg at jeg ikke tåler hvete og havre, muligens også noe mer. Men nå som jeg har fått kontroll på det og lever et hvete fritt liv så fungerer kroppen endelig optimalt igjen! Jeg blir dog ikke noe tykkere med det første, heller slankere. 
Vi har både vært i Danmark og flere plasser i Norge og stilt. Cruz har gjort det skarpt. Han har to res. CACIB med seg, reserve cert i Danmark og Best In Show på spanielspesial! Valpene har blitt best i gruppen, 2 best i gruppen og 3. Best In Show. 
Det blir en travel vår/sommer fremover, vi har masse spennende på agendaen! 
Følg med på vår instagram konto - kennelcocoline. Der kommer det nesten daglig bilder av hundene våre :D
Ha en fin 17 mai!
 

 
13. Desember
Det nærmer seg valpefødsel på kennel Cocoline. Magen til Celia sparker som bare det, og formen hennes er strålende heldigvis <3 Termin er satt til juleaften, og vi krysser det vi kan for at hun holder de inne så lenge som mulig slik at de kan vokse seg store og sterke.
Vi har vært på flere utstillinger og valpeshow den siste tiden. Dakota har vunnet 3 nye reserve cert i Sverige! Og har gjort en veldig god figur, vår vakre frøken. Hennes lillesøster Fame har blitt 2. beste tispe x 2 og Best i gruppen som valp. Hun er en herlig frøken som er veldig gøy å stille! Hennes pappa Cruz ble 2. beste hannhund i Åre, og vant CACIB i Stockholm. Så nå er vi godt rustet mot kampen om det siste CACIBet for den internasjonale tittelen til neste år!
N
 
28. Oktober
Celia venter forhåpentligvis valper - og nå snart en uke inn i drektigheten virker det som at alt går slik vi håpet på. Hun har reagert akkurat slik som sin mor når hun har vært drektig så vi begynner å ha tro på at det er smått på gang. Og hun har ikke gått en uke enda engang. Dette er en kombinasjon vi gleder oss veldig til, følg med på valpesiden. Jeg oppdaterer der ganske snart :)
 
1. Oktober
 
Cruz og Celia er øyelyst uten anmerkning! 
Celia hadde anmerkning på gonioskopien, og må dermed parres med fri hannhund. Men den biten har vi kommet i mål med så alt går som planlagt mot nyårets valpeplaner. Vi har en hannhund i kikkerten og krysser alt vi har for at ting skal gå som planlagt. Mer informasjon kommer senere :) 
Er du interessert i en valp fra oss send oss gjerne en mail - lisetromsdal@gmail.com
 
26. September

Valpene våre har flyttet til sine nye hjem. Bare positive tilbakemeldinger å få enn så lenge og jeg må si at dette var en fantastisk deilig gjeng med valper som vi er veldig stolte av å kunne kalle vårt oppdrett. Flere av dem skal vise seg frem i fremtiden så vi gleder oss veldig til å se hva disse sjarmtrollene oppnår etterhvert <3 
Igjen hos oss ble Fame (Cocoline Fake A Smile). Hun skal bo hos mamma sammen med storesøster Dakota.
Ellers har vi fått herlige tilbakemeldinger at flere Cocolines er godt igang med jakta. 
Cocoline Chasing The Sun er blitt godkjent ettersøkshund, det har også Cocoline Delightful Fun. :)
Vi har også fått et nytt familiemedlem i engelsk setteren Trikko - Pei Fang Trikko. En nydelig liten gutt som skal bli en god jaktkompis og utstillingshund. Vi er allerede blitt veldig glad i han og hans deilige temperament <3
Flere oppdateringer finner dere på de forskjellige sidene :)
 
20. Juli
Vi har fått valper! 

Den 14. juli kom endelig våre små etterlengtede Cruz x Attina valper. 
Vi var så heldig å fikk 3 hannhunder og 5 tisper. 

Dessverre døde den minste tispen fra oss men igjen sitter vi med 7 vakre små som vi virkelig nyter og gleder oss til å bli bedre kjent med. Alle valpene har fått kallenavn og vi har funnet noen kjennetegn på å skille dem fra hverandre. Men som forventet er de nokså brune som sin far alle sammen. Bortsett fra to frøkener,Fanny er likt tegnet som sin mor og Flavia på bilder over her (sammen med pappa Cruz) som kom som en overraskelse på oss alle med sitt uvanlige klovnefjes. Hvor hun har fått tegningene sine fra må gudene vite, men at vi har forelsket oss i henne og hennes søsken skal vertfall være sikkert og vist <3

I tillegg så har det vært utstilling på hjemmebane, nemlig i Trondheim. På NKK utstillingen gikk det ingen høydare. Men søndagens spanielspesial gikk over all forventning. 
Celia (C. Counting Stars) ble 4. beste tispe med CERT! 
Cruz 2. beste hannhund!
Dorte (C. Delicious Choice) nr 2 i uhk med CK!
Hero (C. Dauntless Design) excellent!

Også er sistemann i D-kullet HD røntget - Nico (C. Dressed Up) har B-hofter. Det betyr at alle har frie hofter :D

 
11. Juni 
Nå må det til meg litt skikkelig oppdatering her!
Cocoline Cherry Blossom har debutert på blodsporprøve og vunnet en 1. premie.
Cocoline Deligthful Fun har klart blodsporet med høyeste poeng, altså 1 pr og trenger bare fersksporet nå for å bli godkjent ettersøkshund.
Cocoline Count On Me tok turen til hovedutstillingen hvor hun hentet hjem sin siste premiering for å bli Norsk viltsporchampion! Eivind og Luna er superflink! :) Og ikke nok med det så stilte de til ordinær prøve hvor de vant prøven og fikk 1. pr med hederspris for sitt gode sporarbeid! :D 
Vi har så flinke valpekjøpere! :D
6 av de 7 valpene i D-kullet er nå blitt HD røntget 2 har B og resten A. Altså alle er fri!
I tillegg er 3 av søsknene øyelyst fri og med perfekt gonioskopi. Hero og Dorte er påmeldt til Trondheim, mens Miles og Dakota skal få en liten pause nå. De har liksom imponert oss nok for en stund så nå må vi prioritere deres søsken. 
D-valpenes mamma er bekreftet drektig, hennes heldige utkårede er vår kjære Cruz. Vi gleder oss sinnsykt til denne kombinasjonen og har virkelig tro på den. Så nå håper vi virkelig at drektigheten går like greit som den har gjort, slik at Attina holder seg i form og at valpene utvikler seg som normalt i magen hennes.
Jeg har oppdatert litt sider her og der med resultater osv. Mer kommer etterhvert ;)
 
 
14. Mai
 
På tide med litt oppdatering... Tiden har flydd. E-kullet viste seg å bli en spesiell periode for oss alle. Vi matet mer eller mindre opp valpene selv da mamma Marta mistet melken og fikk anemi etter keisersnittet. Det ble derfor ekstremt mye jobb, og jeg Lise knyttet veldig sterke bånd til den lille trekløveren vår. Derfor ble absolutt all tid prioritert til babyene våre. 
Nå har Elmer og Mia (tidl. Ella) flyttet til Trondheim og lilleMy bor på Inderøy. Så vi har alle 3 nært oss, noe vi setter veldig stor pris på <3 All tilbakemelding er positiv, og de små har fått fantastiske familier. 
Vi har også rukket å starte blodsportreningen, og gutta er meldt på til sin første prøve for året. De skal være med mormor Hilde på raid, det tror jeg blir stas for dem alle sammen :) 
Dakota og Hero trenes også aktivt, men er ikke helt startklare ennå. 
Utstilling har vi selvfølgelig vært på. 
I Sundsvall i april hentet Cruz hjem sitt siste og avgjørende cert for å bli Champion. Og dette på første forsøket under springer oppdretteren Vibe Madsen, kennel Siegers. Jeg er så stolt over gullungen min! Cruz er en favoritt i hjemmet. Han er så ukomplisert og enkel, bare snill og god som dagen er lang.
På Sundalsøra i slutten på april ble Cruz 2. beste hannhund begge dager under spanielspesialister. Dakota ble 2. beste tispe begge dager og vant sitt siste cert (på to forsøk), hun er dermed fullcertet :) Celia ble 4. beste tispe med reserve cert. 
I Ålesund på NKK Int. viste Silje Cruz til 3. beste hannhund, og han vant sitt første CACIB :D Dexter fikk endelig ut i ringen igjen og ble 4. beste hannhund bak sønnen sin. Casper vant res.certet nok en gang. Så nærme så nærme! Og Dakota ble 2. beste tispe med res.CACIB :)

Også har vi parret Attina og Cruz igjen! Denne gangen blir det herpes vaksine og det hele, så det ikke blir som forrige gang. Alt skal vertfall ligge til rette for en gjeng med deilige valper. Dette er en kombinasjon vi ser veldig fram til! :)

Legger med noen bilder fra den siste uka sammen med trillingene våre: 

 
26. Mars
 

God påske alle sammen!
Her nyter vi påska sammen med våre 4beinte venner. De små har det helt strålenede, og det nyter vi til det fulleste etter en nokså tøff start for både mor, barn og oppdrettere. Men de første slitsomme ukene har vi for lengst lagt bak oss, nå nyyyyter vi. 
Og så nærmer vi oss utstillingssesong igjen. HURRA!
Neste helg har vi generalprøve når vi deltar på matchshow. Deretter braker det løs med noen koslige turer og utstillinger fremover :D 
 
3. Mars
Tid for litt oppdatering igjen. 
Tiden flyr og hjemmesiden har desverre ikke blitt prioritert i det siste. Se hvorfor på E-kullets side. Jeg har oppdatert med nye bilder av Emilio, Ella og Elvira (LilleMy). De er tre nydelige skapninger vi har blitt veldig glad i. Så jeg håper virkelig det går riktig vei framover nå <3
F-valpene ser det ikke ut til at det blir noe av, Attina er mest sannsynlig tom. Så der må vi gjøre et nytt forsøk på kommende løpetid. Det er sånt som skjer og vi har virkelig hatt maks uflaks denne gangen... 

 
29. Januar
Endelig litt oppdateringer her inne. Siden sist har Klara (C. Devine Surprise) vært og røntget hoftene sine, og hun har A-hofter. Hurra!
Dorte har også vært til veterinæren, men der har vi ennå ikke fått resultatet men vi venter i spenning. 
Casper (C. Causing Chaos) har blitt øyelyst UA. I tillegg tok han gonioskopi, der var ikke vinklene helt åpne. Sannsynligvis vil han ikke ha noe problem med dette, men han kan ikke parres med tispe som ikke er gonioskopert UA. 
Marta og Attina er begge to drektige, så det går mot en spennende vår for oss. Vi gleder oss stort :)
 

Klara <3

NO JW-17 Cocoline Catching Fire
"Comet"

Sire: GB SH CH SUPREME AUS CH Sandicam The Look Of Love
Dam: Cocoline Counting Stars
 

Pedigree - Photos - Offspring

Born: 22/12 -2016

Color: Liver/white
HD: A
Eyes: Clear (Jan. 2018)
Gonioscopi: Clear (Jan. 2018)

 Fucosidosis: Clear (out of free parents)
Born without spores!


Breeder: Kennel Cocoline
Living with: Lise (Cocoline)
Owner: Kennel Cocoline
 

Results: 

BEST OF BREED, CC, Nordic CC - NKK nat, Marianne Holmli 2018
3. BM, CC - SSRK Østersund, John Slettedal 2017
2. BM, CC - SSRK Østersund, Patrick Ragnarsson 2017
Norwegian Junior winner 2017, RCC (debut) - NKK Int, John Thirlwell 2017

Passed huntingability test, 49 points - Dag Hassel 23/9-17

 3. best puppy in group - Trønderdommeren 2017

Kritikk for Marianne Holmli, kennel Pei Fang: Vakker, kraftfull og elegant, fantastisk hode, med korr linjer og mg bra øreplass. sterk overlinje for alderen, velkroppet, super benstamme og poter, effektive kraftfulle bevegelser, supert beheng, trivelig temp og velpresentert. // Beautiful, powerful and elegant. Fantastic head, with corr lines and very good ear placement. Strong topline for age, well bodied. Super bone and feet. Efficient powerful movements, super feathering, nice temperment and wellpresented.

 

Comet is our sweetheart! He is a small boy in a big body. Always kind and gentle, loves to cuddle and be close. When you sit down he always come up and sit beside you, leaning in wanting you to scratch his belly. Comet  is a very calm boy, whom loves to work and got a fantastic search in the woods. He will be used for hunting, were he has alot of natural instincts. Comet never has bad intentions with anything he does, and he is a fantastic pack member. Slips right in with all dogs and enviroment. I have a huge gut feeling this boy will become something really special to me <3  Comet has a very well developed forchest, lovely angualited front and rear, lovely tail carriage. Fantastic coat, bone and feet. And his movements, damn this boy knows how to move. His front action is like a dream <3