E-litter

NJV-15 FIJV-15 HEJV-15 Cocoline Definite Choice - CIB* NORD UCH Barecho Zimply Made For Me
Born 17. february 2016
1 male - 2 females (all liver/white)

*waiting for FCI approwal

----------------------------------------------------------------------------------


Cocoline Edicion Perfecta 
"My"

Owner: Anne Berit Jensen og kennel Cocoline

Sex: Female
Color: Liver/White

HD: A
Eyes: -
Gonioscopi: -
PRA Cord 1: - 
Fucosidosis: Clear (out of free parents)

Merits: Excellent

 Cocoline El Enamorable
"Elmer"

Owner: Torunn and Arild Haugrønningen, Trondheim
Breedingrights: Kennel Cocoline

Sex: Male
Color: Liver/White

HD: A
Eyes: Clear (2017)
Gonioscopi: Clear (2017)
PRA Cord 1: - 
Fucosidosis: Clear (out of free parents)

Merits:
 


Cocoline Estrella Brillante
"Mia"

Owner: Margrete Skevik, Trondheim

Sex: Female
Color: Liver/White

HD: A
Eyes: -
Gonioscopi: -
PRA Cord 1: - 
Fucosidosis: Clear (out of free parents)

Merits: BOG Puppy, excellent, CQ


LilleMy 4,5 weeks


Ella 4,5 weeks


Elmer (Emilio 4,5 weeks)


LilleMy (Elvira) 3 uker


Ella 3 uker


Emilio 3 uker


Ella 2 uker


Elvira 2 ukerEmilio 2 uker


Vår lille gjeng 1 uke gammel <3


Baby Ella <3


Baby Elvira <3


Baby Emilio <3

Valpeoppdatering:

2 uker 
De siste ukene har vært slitsomme for oss alle. Marta har slitt etter en tung drektighet, keisersnitt og deretter anemi. Derfor har hun heller ikke hatt det store av melk til sine valper dessverre, og vi har måtte trå til og hjelpe henne med tilleggsmating av de små. Så dagene har stort sett gått til stell av store og små, og en del bekymring. Nå ser det ut som at de har kommet seg over de fleste kneikene, og mor er på bedringens vei heldigvis <3

Nyfødt
Fødselen endte opp med keisersnitt, og det ble en tøff runde for oss alle. Med oss hjem fikk vi 3 friske og fine valper. De er ennå ikke utenfor faresonen, men vi gjør alt vi kan for å gi dem alt de trenger så de kan vokse opp til å bli vakre hunder. 

Drektighetsdagbok:

Dag 57
Enda er det ingenting som tyder på fødsel. Marta er i storform, matgal og fjasete. <3 Magen er stram og fin. Valpene sparker som bare det, så man blir ofte sittende og kjenne. Vi gleder oss!

7 1/2 uke
Jeg har vært særdeles dårlig til å oppdatere her. Tiden flyr og det nærmer seg fødsel med stormskritt. Magen har ikke vokst så mye den siste tiden så jeg tror kanskje vi kan si velkommen til 5-7 valper (max) til helgen, eller like over helgen. Marta har fått råmelk i pattene, har begynt å grave litt rundt i hundesenga og valpene i magen sparker i fra seg fra tid til annen. Og det er så herlig!! <3 Dag 58 er på lørdag, og det var da siste kullet hennes kom. Denne gangen håper jeg hun drøyer det litt til så det ikke blir helt kaos, for jeg har jobbhelg før jeg går ut i ferie... Men det får vi ta som det kommer. Valpene er vertfall svært etterlengtet og velkommen når de finner ut at de vil komme ut til oss <3

6 uker
Valpemagen begynner å ta form. Marta er udugelig når vi vil på skitur, så de får hun stå over til hun har gått ut av mammaperm. Men turer i skogen får hun være med på :) Hun er ganske drektig, treig på tur, peser en del og får aldri nok mat. Men hun er så god og søt og deilig så vi koser oss masse :) 

5 uker
Marta legger på seg og er i storform. Jeg palperer valpene når hun ligger og koser inntil meg, så koslig. Men hvor mange der er tør jeg ikke tippe på. Men de er bare velstand heldigvis! :)

4 uker
Det er små valper i Martas mage - jeg har både kjent på dem og sett de på ultralyd <3
Jeg tipper vi venter rundt 8stk, men de kan enda reabsorberes og noen kan han gjemt seg så det er ikke godt å si. Men det spirer og gror i magen hennes, noe som vises på bukomfanget. Hun har begynt å legge ut seg litt nå :)

3 uker
Marta har ikke lyst til å si noe 100 % sikkert, men jeg har en god magefølelse på at det er valper på gang. Hun har små tegn som kan tyde på det. Hun er meget sulten, hun snorksover(!), hoven bak og jeg kan kjenne livmoren hennes. Nå er det ikke lenge til vi kan ta ul, og jeg satser på å ta den i starten på neste uke. Så det gleder vi oss veldig til. 

2 uker
I morgen er det to uker siden Marta ble parret - og alt går den rette veien. Marta er til vanlig verdens snilleste, men nå er hun en ramp og har stjålet litt av hvert. Det lover godt for hun har vært litt smågal og dristig de forrige drektigheten sine også. Vi er vertfall veldig optimistiske! 

Marta og Miles venter valper!
Valpene er beregnet å bli født 18. februar. Vi har fått til en fin parring hittil - og vil gi de sjansen til å parre seg igjen på lørdag. Men alt tyder på at vi klaffet perfekt på parringstidspunktet, noe Dexter bekreftet da han viste veldig stor iver for drømmedama si. Men denne gangen fikk han holde seg langt unna, 9 vakre barn etter de to får holde ;) 
Dette er en veldig spennende kombinasjon vi har veldig stor tro på! 
Jeg vil oppdatere her en gang i uka fram til fødsel. 
Er det noe dere lurer på eller er dere interessert av en valp etter denne kombinasjonen ta kontakt med meg på: lisetromsdal@gmail.com - 47667325.

 

NJV-15 FIJV-15 HEJV-15
Cocoline Definite Choice

7/12-2014

Liver/white
Sire: CH Bimbik's Haven
Dam: Cocoline Berry Kiss

Hips: B 
Eyes: Clear (dec. 2015)
Gonioscopy: Clear (dec. 2015)
PRA Cord-1: Clear

Passed Huntingability test

CC in Norway and Finland!

 

 

INT CH NORD CH
NO SE FIN CH

Barecho Zimply Made For Me

9/6-2009

Liver/white
Sire: CH Trimere Thriller
Dam: CH Wongan Romanza At Barecho

Hips: A (HD Index – 117, 25 ES: 0,71)
Eyes: Clear (sept. 2015)
Gonoskopi: Clear
PRA Cord-1: Carrier
*Distichiasis/Øyehår

Passed Huntingability test
Passed beginnerclass waterretrieving

Mother of our lovely C-litter and Barecho O-litter.Marta er en fantastisk hund - den ultimate familiehund og turkompis. Hun er bare fantastisk snill og enkel, og har et sprudlende deilig vesen. 
Marta er internasjonell, nordisk, norsk, svensk og finsk utstillingschampion. Hun er en nokså liten springer tispe med sine 47,5 cm (rasestandard sier 51 cm for begge kjønn.) Hun har et supervakkert hode, med deilige milde øyne. Pelsen hennes er fin og blank, floker sjeldent, men hun har noe bløgete pels. Marta blir sjeldent våt og sjeldnere skitten, så hun krever svært lite pelsstell bortsett fra de oblikatoriske klippeøktene. Hun er velkroppet, moderat vinklet fram og bak, vakker hals og overlinje, bygger raskt muskler, dog noe lang i ryggen. 
I skogen så jobber hun godt - selvstendig i søk, god kontakt med fører og naturlig lydig. Hun har ingen interesse for klovdyr, men fugl...;) Hun besto i 2014 jaktanleggsprøven, og synes det er veldig moro å vannapportere vilt. Jeg hadde planer om å få henne til viltsporchampion, men hun går mine fotspor og ikke blodspor, dette kombinert med at hun har kommet i skyggen av Dexter og senere sønnen Cruz på brukssiden, så har det ikke blitt noe av.
Marta er ikke spesielt intelligent, men prøver så godt hun kan. Hun elsker mat, men det kunne aldri ha slått henne å stjele fra en godteriskål på bordet. Hun tar ingen plass i en flokk og er en veldig mild hund, hun er på ingen måte dominant eller har noe ressurs forsvar. Og jeg stoler alltid 100 % på henne sammen med andre dyr, mennesker (små som store), nye steder ++ Hun gjør aldri noe galt, bortsett fra småting som å bjeffe av glede når vi skal på tur ol.

Helsemessig så har Marta vært en frisk hund - hun har hatt en begynnede ørebetennelse en gang i forbindelse med løpetid, ellers så har hun aldri vært til veterinær for annet enn helsesjekk. Hun har en veldig høy HD statistikk på 117,23 (ES 0,71), 11 av hennes 15 avkom er røntget, og de har alle det samme som henne: A hofter - som er best mulig. Hun er øyelyst 4 ganger totalt, bortsett fra feilstilte øyehår på venstre øye så viser hun ingen tegn til arvelige sykdommer.  Alle hennes avkom har pr dags dato vist at de er trivelige og godtfungerende hunder, med masse rasetype og bruksegenskaper. Flere har gjort det skarpt på utstilling - selv har jeg sønnen Cruz hjemme. Cruz har et helt fantastisk temperament, har sin mors milde vesen og deilige uttrykk, og er bare en fryd å leve med.

Miles er en av guttene fra vårt siste kull, han er etter Attina og Bimbik's Haven. Et svært suksessfult kull som virkelig har vist seg fram! Miles bor på Røra, ca 25 minutter fra oss. Og han kommer til stadighet på overnattingsbesøk og har bodd hos oss en måned i strekk i løpet av sommeren. Miles er en svært snill og grei fyr. Han er nysgjerrig, glad og utadvent. Han er også leken, rotete og morsom. Miles er som sin morslinje, en gøyal fyr med masse herlig personlighet. Miles er som en av flokken, og går overens med alt av hannhunder.
Miles deltok på jaktanleggsprøve knappe 9 mnd gammel. Da dro jeg og hentet han på formiddagen, dro til et vann hvor jeg kastet en måke som vi hadde trent med dagen før og fyrte av et skudd. Miles hentet den med den største selvfølge. Deretter gikk vi en liten tur i skogen bare vi to før vi dro til Støren og gikk prøve. Aldri hadde vi trent på noe slik før... Men gutten han kom seg gjennom prøven på en imponerende måte <3 Han mistet nedfallet på anden også, pga en somlete kaster (som selvfølgelig var min mor) men han tok den på overværet, gikk rett i vannet og hentet hjem anda. 
I oktober deltok han på sin livs første utstilling. Han debuterte med å bli 3. beste hannhund, vant stor certet og junior tittelen! Han har vunnet tre juniorvinner tittler til nå, og blir norsk og finsk champion når han blir 2 år. Vi er så stolt av denne guttens prestasjoner og hans utvikling. Se mer bilder av Miles på hans egen side under våre hunder. 

Vi har stor tro på at kombinasjonen mellom Miles og Marta kan gi oss vakre velfungerende familiehunder med masse bruksegenskaper og god helse. Vi gleder oss veldig til å se hva disse to kan skape sammen :)

Ikke nøl med å kontakte oss om disse kullene kan være av interesse!
Vi besvarer veldig gjerne spørsmål dere eventuelt kan ha om våre hunder og rasen. Og husk å lese hva vi har skrevet om rasen og vårt oppdrett under "puppies".
Vi vil gjerne sette ut valper på deleie fra disse kombinasjonene, da vi har svært stor tro på dem. Gi beskjed om dere kan være interessert i dette. Info under "puppies".

Kontakt oss på: lisetromsdal@gmail.com eller 47667325 (Lise Tromsdal).

 

NO JW-17 Cocoline Catching Fire
"Comet"

Sire: GB SH CH SUPREME AUS CH Sandicam The Look Of Love
Dam: Cocoline Counting Stars
 

Pedigree - Photos - Offspring

Born: 22/12 -2016

Color: Liver/white
HD: A
Eyes: Clear (Jan. 2018)
Gonioscopi: Clear (Jan. 2018)

 Fucosidosis: Clear (out of free parents)
Born without spores!


Breeder: Kennel Cocoline
Living with: Lise (Cocoline)
Owner: Kennel Cocoline
 

Results: 

BEST OF BREED, CC, Nordic CC - NKK nat, Marianne Holmli 2018
3. BM, CC - SSRK Østersund, John Slettedal 2017
2. BM, CC - SSRK Østersund, Patrick Ragnarsson 2017
Norwegian Junior winner 2017, RCC (debut) - NKK Int, John Thirlwell 2017

Passed huntingability test, 49 points - Dag Hassel 23/9-17

 3. best puppy in group - Trønderdommeren 2017

Kritikk for Marianne Holmli, kennel Pei Fang: Vakker, kraftfull og elegant, fantastisk hode, med korr linjer og mg bra øreplass. sterk overlinje for alderen, velkroppet, super benstamme og poter, effektive kraftfulle bevegelser, supert beheng, trivelig temp og velpresentert. // Beautiful, powerful and elegant. Fantastic head, with corr lines and very good ear placement. Strong topline for age, well bodied. Super bone and feet. Efficient powerful movements, super feathering, nice temperment and wellpresented.

 

Comet is our sweetheart! He is a small boy in a big body. Always kind and gentle, loves to cuddle and be close. When you sit down he always come up and sit beside you, leaning in wanting you to scratch his belly. Comet  is a very calm boy, whom loves to work and got a fantastic search in the woods. He will be used for hunting, were he has alot of natural instincts. Comet never has bad intentions with anything he does, and he is a fantastic pack member. Slips right in with all dogs and enviroment. I have a huge gut feeling this boy will become something really special to me <3  Comet has a very well developed forchest, lovely angualited front and rear, lovely tail carriage. Fantastic coat, bone and feet. And his movements, damn this boy knows how to move. His front action is like a dream <3

kennelcocoline.com

Jamtlandsvegen 1305
7660 Vuku (Verdal)
0047 47667325 lisetromsdal@gmail.com